ایمپلنت دندان

ساخت وبلاگ

ایمپلنت دندان چیست؟

از طرفی بیماران سطح توقع و آرزوهای متفاوت و مشکلات خاص خود را دارند. به این ترتیب موفقیت ایمپلنت بستگی به یک روش کاملا خاص در هر بیمار دارند که براساس نیازهای فانکشنال، آناتومیک و زیبایی هر بیمار تنظیم می‌شود تشخیص و طرح درمان نقطه شروع این هدف درمانی است. تیم درمانی نیز بایستی از همه اهداف درمانی آگاه باشد این وظیفه جراح و متخصص پروتز دندان می‌باشد که بیمار را از هدف درمانی خود آگاه سازد.

یک مطالعه تشخیصی خوب باید جنبه‌های آناتومیک و فیزیولوژیک بیمار را درنظر بگیرد. موارد مورد بررسی در درمان ایمپلنت دندان مناسب شامل نوع اکلوژن و تعداد دندان‌های از دست رفته و دندان‌های باقیمانده و فضای بین دندانی  و قوس فکی و هرگونه ضایعه پاتولوژیک فکی می‌باشد. بیمار مورد درمان نیز باید از مراحل درمانی و شرایط درمان خود آگاه باشد چون بیماران نقش بسیار مهمی در موفقیت درمان دارند. بیمارانی که به دنبال بازسازی زیبایی دندانهای خود هستند توقعات خاصی دارند این توقعات بر اساس این است که بیماران می خواهند زیبا به نظر آیند.بیماران نه تنها به روکش توجه می‌کنند بلکه به زیبایی آخر کار خود نیز توجه دارند.

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟ 

همانطور که میدانید یکی از اجزای مهم در صورت که موجب زیباتر دیده شدن شما میشود دندان است. لذا حفظ زیبایی و بهداشت دندان ها امری حیاتی است. ایمپلنت دندانی روشی موثر و جدید برای افرادی است که به هر دلیلی یک یا چند دندان خود را از دست داده اند. تاکنون مزایای ایمپلنت دندان بسیار قابل توجه افراد بوده چراکه به شما کمک میکند لبخند زیباتری داشته باشید، راحت صحبت کنید و غذا را بجوید. همچنین دوام ایمپلنت زیاد است و به سلامت دندان های شما اسیبی نمیزند. از همه مهتر ظاهرا کاملا طبیعی دارند و با دندان های طبیعی شما هیچ وجه تمایزی از نظر ظاهری ندارند.

آیا ایمپلنت دندان خطری ندارد؟

ایمپلنت های دندانی یک گزینه درمانی مطمئن و ایمن برای جایگزینی دندان ها هستند. تولیدکنندگان معمولاً آنها را از تیتانیوم – نوعی فلز که با بدن انسان سازگار است، تهیه می کنند. جراحان دهان و دندان و متخصصان که ایمپلنت می گذارند بسیار حرفه ای هستند و در حرفه دندانپزشکی بسیار مورد توجه قرار می گیرند. کاشت دندان تنها روش ترمیم دندان است که استخوان طبیعی زیر دندان از دست رفته شما را تحریک می کند.

در حالی که ممکن است نسبت به عمل کاشت نگران باشید یا ترس داشته باشید، جراحی ایمپلنت دندان بسیار ایمن و ظریف است. این یک روش بسیار دقیق است که حداقل خطر را برای شما و بالاترین سطح راحتی را تضمین می‌کند.

اجزای ایمپلنت دندانی

قسمتی از ایمپلنت دندانی که در داخل استخوان قرار می‌گیرد، تنه ایمپلنت یا فیکسچر نامیده می‌شود. فیکسچرها به دو فرم استوانه‌ای یا پیچی شکل ساخته می‌شوند. تنه ایمپلنت‌های پیچی شکل دارای رزوه هایی با سطح مقطع مربع یا اشکال هندسی دیگر هستند. سطح مقطع فیکسچرها می‌توانند به همان شکل تراشیده شده مورد استفاده قرار بگیرند یا ممکن است سطح آنها با روش‌هایی مثل پلاسما اسپری اسید یا لیزر آماده‌سازی شوند تا چسبندگی آنها به استخوان افزایش یابد.

 

راشین صنعت ...
ما را در سایت راشین صنعت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rashin rashinsanat بازدید : 94 تاريخ : شنبه 28 آبان 1401 ساعت: 14:36